Door middel van speelse workshops komen o.a. de volgende aspecten over samenwerken aan bod: samen-werken, luisteren naar elkaar;
respect voor de ander; intonatie; presentatie; betrokkenheid en motivatie;
op elkaar kunnen bouwen; etc.
De onbekendheid van de workshop zorgt voor verrassende effecten.
En het leukste is: iedereen kan het!

Schietvaria
Handboogschieten / kruisbooschieten

Een programma waarbij uw schietkunsten op een ontspannende competitieve manier worden getest. Ontdek wie de Willem Tell in het gezelschap is!

Workshop: Schermen
Onder begeleiding van de maïtre met alle benodigde materialen een workshop schermen.
U zult kennis maken met de schermsport en de betekenis van aanvallen en verdedigen. Wat zeer belangrijk is bij schermen onder de knie te krijgen.
Wij hebben hiervoor een der toptrainers die in het vak zitten kunnen strikken.

Workshop: Icecarving
Workshop icecarving / duur ca. 2 uur / welkom / demo / uitleg / oefenijsblok / helder ijsblok / wisselpauze / een schets maken van wat jullie uiteindelijk willen gaan beeldhouwen.

Golfclinic
Een korte introduktie over de regels van het golven. Gevolgd door 90 minuten les op de driving range en putting green onder begeleiding van een pro.

Workshop: Schilderen
Het programma begint met een briefing. Het thema wordt van tevoren in overleg met u bepaald en kan betrekking hebben op uw organisatie, ontwikkelingen, uw logo of een nieuw product.
Er wordt uitsluitend met professionele kunstenaars en materialen gewerkt.
De schilderijen mag u na afloop meenemen zodat er op het bedrijf een blijvende herinnering is aan dit onvergetelijke evenement.

Workshop: Aquarelleren
Er wordt gewandeld naar een schilderachtig plekje. Met een mooi zicht op een kleurrijke schakering van bomen, planten en bloemen. Een aquareldocente geeft aanwijzingen hoe om te gaan met het penseel en de kleuren.

Workshop:
Glashelder communiceren
Samen een kunstwerk maken van glas.
Kennis maken met de oudste kunststof, die, al lijkt het stug, toch een vloeistof is en blijft. Iedereen is bang voor glas, zoals iedereen bang is voor glashelder communiceren, maar... als men eenmaal weet hoe het moet, blijkt werken met glas heel makkelijk te zijn en de meest mooie resultaten op te leveren.
Natuurlijk wordt de lokatie fraai ingericht en wordt ervoor gezorgd dat niemand zich in de vingers hoeft te snijden.

Workshop: Percussie
De deelnemers worden verdeeld in verschillende secties: grote bastrommen; een grote sectie met Afrikaanse djembe's; een aantal bijzondere melodieslagwerkinstrumenten, shakers, bellen, en kleinere handtrommels. De opbouw en samenstelling van een orkest is zeer goed vergelijkbaar met een bedrijf!
Zo heb je de dirigent (het management), de sectieleiders per ritmesectie (teammanager), de muzikanten (werknemers) waarvan de een soms wat meer verantwoording heeft dan de ander, maar in principe is iedereen onmisbaar in het grote geheel en dat wordt heel duidelijk aangetoond.

Workshop: Tai Chi
Een Tai Chi Workshop is een leuke manier om te ontspannen.
Tai Chi is een oude chinese bewegingsleer en vechtkunst. Veel mensen hebben hierbij een beeld van mensen in China die 's morgens voor het werk in het park hun oefeningen doen. Tijdens deze workshop worden deze langzame bewegingen aangeleerd; daarnaast gaan we in op de principes van Tai Chi en hoe deze van pas kunnen komen in de communicatie. Het gaat daarbij bijvoorbeeld om aandacht voor de lichaamshouding, ontspanning en omgaan met mensen en stressvolle situaties. Doen door niet te doen.
Je maakt gebruik van de kracht en energie van de ander en zorgt dat je zelf niet in de weg staat.